النهارده انا جبتلكم اكله جميله جدا وجربتها كانت رائعه وعجبت اولادى العجة على الطريقة المصرية مقاديرها بسيطه جدا وعملها اسهل 1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر 7 بيضات وبصله مفرومه و2 حزمة بقدونس و2 ملعقة دقيق وملح وفلفل وبهارات وملعقتين صلصه طماطم شوحى البصل المفروم ولما يدبل لونه اضيفى عليه البقدونس المقطع لقطع اصغر ما تستطيعين ثم ملعقتين الصلصه واطفئى النار واتركيه يهدا اضربى البيض جيدا واضيفى الخليط السابق عليه مع التقليب ثم التوابل الملح والفلفل والبهارات واخر حاجه ملعقتين الدقيق بالتدريج مع الضرب حتى يتجانس الخليط واضيفى البيكنج بودر واضربيه مره اخرى صبى الخيط فى صينيه وادخليه الفرن فى درجة حرارة متوسطة ولا تفتحى عليها الفرن اثناء الطهى فهى مثلها مثل الكيكه وبعد ربع ساعة طلعيها لتبر وتقطع مثل الكيكة تماما وقولولى رايكم اكمل كتابه بهذا المنتدى ولا ابطل كتابه واروح اكتب فى مكان تانى واريحكم من وجع الدماغ ده اتمنى اتمنى الرد
2 مشترك
ادخلى وشوفى انا جبت ايه
nada1978224- ::نجم فعال::
عدد الرسائل : 57
العمر : 46
المزاج : good
الهوايه :
البلد :
نقاط الشكر : 0
تاريخ التسجيل : 24/08/2008
- مساهمة رقم 1
ادخلى وشوفى انا جبت ايه
النهارده انا جبتلكم اكله جميله جدا وجربتها كانت رائعه وعجبت اولادى العجة على الطريقة المصرية مقاديرها بسيطه جدا وعملها اسهل 1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر 7 بيضات وبصله مفرومه و2 حزمة بقدونس و2 ملعقة دقيق وملح وفلفل وبهارات وملعقتين صلصه طماطم شوحى البصل المفروم ولما يدبل لونه اضيفى عليه البقدونس المقطع لقطع اصغر ما تستطيعين ثم ملعقتين الصلصه واطفئى النار واتركيه يهدا اضربى البيض جيدا واضيفى الخليط السابق عليه مع التقليب ثم التوابل الملح والفلفل والبهارات واخر حاجه ملعقتين الدقيق بالتدريج مع الضرب حتى يتجانس الخليط واضيفى البيكنج بودر واضربيه مره اخرى صبى الخيط فى صينيه وادخليه الفرن فى درجة حرارة متوسطة ولا تفتحى عليها الفرن اثناء الطهى فهى مثلها مثل الكيكه وبعد ربع ساعة طلعيها لتبر وتقطع مثل الكيكة تماما وقولولى رايكم اكمل كتابه بهذا المنتدى ولا ابطل كتابه واروح اكتب فى مكان تانى واريحكم من وجع الدماغ ده اتمنى اتمنى الرد
دودو الملك- ::مراقب عام::
عدد الرسائل : 73
العمر : 44
المزاج : حبوب كبير
الهوايه :
العمل :
البلد :
نقاط الشكر : 6
تاريخ التسجيل : 24/07/2008
- مساهمة رقم 2
رد: ادخلى وشوفى انا جبت ايه
مشكور